Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Φιλοι φιλοι ή φιλοι με bonous??

Τελικα ποσο δυσκολο ειναι να κρατησει η φιλια μεταξυ δυο ατομων διαφορετικου φυλου??παλιοτερα πιστευα οτι αυτο ηταν πολυ εφικτο...ωστοσο τον τελευταιο καιρο εχω αναθεωρησει τελειως τις αποψεις μου και αυτο γιατι πουθενα τελικα δεν μπορει να υπαρξει το τελειο...ουτε καν στη φιλια και ποσο μαλλον μεταξυ ανδρα και γυναικας...καποιον που εσυ ο ιδιος το θεωρεις κολλητο σου μετα απο λιγο καιρο μπορει να βρεθει και στο κρεβατι σου γυμνοσ και εσυ να απορεις ..."πωσ εγινε ολο αυτο"???....ω ναι,εχω εγω την απαντηση που ψαχνεις...η δυναμη της ελξης δεν μετραει ουτε ερωτες,ουτε φιλιες,ουτε τπτ....ερχεται ολο αυτο εκει που δεν το περιμενεις και νομιζεις πωσ απλα εισαι φιλοσ ρε αδερφε,αλλα μονο αυτο δεν εισαι τελικα...γιατι ομως δεν βλεπεις κατευθειαν τον αλλο ερωτικα και πρεπει πρωτα να το δεις φιλικα...??γιατι ολοι οι ανθρωποι θελουμε το χρονο μας...αλλοι ειμαστε πιο γρηγοροι και αλλοι γαμησε τα...τα ζωα μου αργα...αραγε μπορεις να κρατησεις φιλια μετα απο ολα αυτα??οχι δεν μπορεις και αυτο ειναι η αποψη μου και οποιος διαφωνει ας μιλησει...και τωρα θα αιτιολογησω γιατι δεν μπορεις...πρωτον γιατι θα υπαρχει μεγαλη αμηχανια και δευτερον γιατι αλλο φιλια και αλλο σεξ...τελειως διαφορετικες εννοιες...to sum up,μαθε να τα ξεχωριζεις απο την αρχη ειδαλλως θα μπλεξεις τα μπουτια σου...



*το θεμα δεν ειναι καθολου τυχαιο...

3 σχόλια:

  1. Κάποια πράγματα είναι δύσκολο να τα διακρίνεις..πολλές φορές ξεκινάς κάτι κι αυτό το κάτι σε βγάζει σε δρόμους που ποτέ δεν φαντάστηκες..
    Ξεκινάς για παράδειγμα να μιλάς μ'ενα άτομο,περνάς καλά μαζί του και πριν καλά καλά το καταλάβεις νοιάζεσαι υπερβολικά,σκέφτεσαι υπερβολικά και ολο αυτό μόνο ως έρωτας μπορεί να ερμηνευτεί..
    Πράγματι είναι μάλλον ανέφικτο να διατηρηθεί μια φιλία ανάμεσα στα δυο φύλα..γιατί όταν μιλάς πολύ με κάποιον είναι αδύνατο να μην δεθείς μαζί του..Κι έτσι φτάνεις στο σημείο να παλεύεις να κατευνάσεις πάθη που σε άλλη περίπτωση θα σου φαίνονταν άκρως γελοία.. Ξέρεις είναι παράξενο πόσο εύκολα μπορούμε να δούμε κάποιον με άλλο μάτι..και μετά να τον έχουμε ανάγκη..

    Δυστυχώς μερικοί απο μας δεν έχουν τόσο γρήγορα αντανακλαστικά και μέχρι να το συνηδητοποιήσουν δεν συμαζεύεται..

    *Τίποτα σ'αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχχχ ,τί να πω;Τί να πω;Red Pepper, έχεις απόλυτο δίκιο,είναι όντως απίθανο να υπάρξει μια δυνατή φιλία μεταξύ δύο ατόμων διαφορετικού φύλου.Διότι,ο συνδετικός δεσμός που τυλίγεται γύρω από αυτά τα δυο άτομα ,κάποιες φορές είναι πιο στενός από ό,τι πιστεύουν...
    Το δυσάρεστο είναι ,όμως,την ερωτική έξη αυτή να την αισθάνεται το ένα άτομο μονάχα...Τότε ο φόβος της απόρριψης είναι ακόμη μεγαλύτερος!
    Συμφωνώ και με την μικρή Ανέμη,βεβαίως,και θα ήθελα να της τονίσω ότι δεν φταίει απαραίτητα αυτή για ό,τι έχει συμβεί...στο κάτω-κάτω άνθρωπος είναι και αυτή,φυσικό είναι τα συναισθήματα της να παίρνουν απρόβλεπτες τροπές!
    Και μια ακόμη συμβουλή,Ανέμη,μην αποκρύπτεις τα συναισθήματα σου,την αλήθεια,από όσους σε αγαπούν,γιατί όσο και να φοβάσαι,ίσως αυτοί να μπορέσουν να σε βοηθήσουν καλύτερα από τον καθένα!!!
    Φιλιά Red Pepper!
    Φιλιά Ανέμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα συμφωνησω απολυτα με τη ginger...φιλια εννοειται πως δεν μπορει να υπαρξει και οντως ειναι πολυ ασχημο να αισθανεται μονο ο ενας πραγματα ...ανεμη εχω καταλαβει οτι εχεις ταυτιστει πληρως με το θεμα και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να διατηρησεις τη ψυχραιμια σου,ανθρωπος εισαι και αισθανεσαι...γι αυτο δεν μπορεις να κανεις κατι απλα να προσπαθησεις να φερθεις ΩΡΙΜΑ....οντωσ τπτ δεν γινεται τυχαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή